background image

Суперхеројки во млеко

Јарослав Виецоркивиц лани истураше млеко и фотографираше за да долови пин-ап девојки, а сега за да направи костими за суперхерои. Извонредно е, и ништо помалку секси.
Splash Heroes


Потребно било многу трпение и доста време за пост-продукција за склопување на стотици фотографии од вистински модели врз кои било истурано вистинско млеко.


Од лани
06-јан-2015 11:07