background image

Ако Дизни принцезите беа реални

Дали ќе ги решаваа сите проблеми со пеење на рандом песничка? Може и немаше да се заљубуваат во животни и дрва. Како и да е, во бајките дефинитивно им е полесно.

 

 18-јул-2016 20:00