background image

Покемон Го е инспирација за сите

Светот се зарази со видео играта на Нинтендо Покемон Го, а по само една недела од лансирањето се појави и првиот музички спот на темата. Австралискиот бенд The Stiffys го објави ова видео:15-јул-2016 22:00