background image

#assholeparent

Каков е тој родител кој на синот му вели дек не може да се борда нагоре по снег или да ја повика ќерка си со вистинското име наместо со Елса? Ужасни, секако.
„Случајно ја викнав ќерка и по име наместо Елса - значи јас сум #assholeparent


„Не му дадов на син ми да јаде измет од коза“ - #assholeparent


„Му кажав на син ми дека не може да борда нагоре“ - #assholeparent


„За денот на мајките не ѝ купив подарок“ - #assholeparent


„Му кажав дека не може да се садат банани во нашата градина затоа што живееме во Шведска“ - #assholeparent


„Не му дозволив на син ми да шета низ ресторан со нож“ -  #assholeparent


„Брановите беа преголеми, а јас не можев да направам ништо околу тоа“ - #assholeparent


„Не му дадов да го јаде дезодорансот на татко му“ - #assholeparent


„Јас го нареков неред она што всушност било прекрасна забава“ - #assholeparent17-јул-2016 18:30