background image

Семјуел Л. Џексон ја раскажува Game of Thrones

Во само неколку минути актерот раскажува 5 сезони од GoT. Во најмала рака, видеото вреди да се гледа за да се слушне како Џексон главната лекција од серијата ја сведува на само четири збора: Повеќе моќ, повеќе проблеми.16-јул-2016 12:30