background image

Немој, не ѝ ја чепкај пицата

Типот не бил гладен кога девојка му нарачала пица, ама кога ја донеле храната тој решил дека сака да проба. Девојка му е од оние луѓе што ич не сакаат да делат храна со друг. Другпат дефинитивно и тој ќе си нарача.

 16-јул-2016 14:30