background image

Најгрдото куче во свет

Жирито одлучи наградата за „најгрдотот куче во светот“, да ја додели на кинеската чивава Свипи Рамбо.Натпреварувањето се одржа во Петалума, Калифорнија, а Свипи Рамбо буквално ја покоси конкуренција, триумфирајќи убедливо.

Сопственикот на сега веќе официјално најгрдото куче во светот, изјави дека неговиот миленик секој ден го следи до работното место и тоа го прави во последните 15 години.

Инаку соодветниот избор годинава се одржа по јубилеен 50-ти пат.27-јун-2016 9:00