background image

Блејк Лајвли vs. Џими Фалон

Блејк Лајвли vs. Џими Фалон Актерката и комичарот се соочија во играта на знаење и измама во која за да видат кој може да именува повеќе работи во различни категории, пред да истече времето.21-јун-2016 23:00