background image

Апокалипса денес

За тие што веруваат дека крајот на светот ќе дојде тогаш кога роботите ќе дигнат востание, еве една интересна информација. Научниците дизајнираа роботска бубашваба, по што можете слободно да почнете со паниката.30-мај-2016 13:30