background image

Киргиос гаѓаше деца

Австралискиот тенисер Ник Киргијос познат е по своите контроверзи заради што во текот на кариерата имаше многу проблеми.На социјалните мрежи беше објавено видео во кое Киргиос го вежбаше својот сервис гаѓајќи ги децата кои собираат топчиња, на кои сето тоа им беше интересно, освен на детето кое го погоди.

20-јул-2016 12:02