background image

Серена се закани со тужба

Изнервирана поради тоа што мораше да игра по дожд, Серена Вилијамс испрати закана до главниот судија дека по евентуалната повреда таа ќе тужи. По среќа на организаторите на Вимблдон, се беше во ред со Американката.

04-јул-2016 22:15