background image

Опеана глупоста на Рајан Лохти

Рајан Лохти измисли дека е жртва на грабеж во Рио, по што го навлече бесот на фановите, но и предизвика да ги загуби спонзорите. Врв на хејтерството, пливачкиот шампион го доживеа со ова „музичко“ видео.

24-авг-2016 9:30