background image

Протестирање со стриптиз

Поради предвременото радување, судиите му го одземаа златниот медал на Монголецот Мандакнаран и му го доделија на Узбекистанецот Наврузов. Монголскиот стручен штаб, во знак на протест изведе стриптиз.

22-авг-2016 9:30