background image

Не е секој за ММА борец

Мохамед Сејфула на потежок начин научи дека ММА не е за него. Откако го доби првиот удар од Маркус Тан, почна да бега по кафезот. Судијата ја прекина трагикомичната борба.

28-јул-2016 12:00