background image

„Планината“ во текот на работниот ден

Еве како изгледа денот на Хафтар Јулиус Бјорсон, познат по прекарот Тор, а планетарно популарен по толкувањето на карактерот од Game of Thrones Грегор „планината“ Клегејн, поминат на работното место.

19-јул-2016 19:45