background image

Кети Пери ја објави олимписката химна

Нумерата Rise од Кети Пери ќе биде химната на ЛОИ во Рио. Засега нема спот за песната, а аудиото во целост може да се купи на iTunes.

 

 
15-јул-2016 13:45