background image

Роналдињо ве кани во Рио

Голем број на луѓе се плашат да дојдат на ЛОИ во Рио поради епидемијата на вирусот Зика и високата стапка на криминал. Роналдињо е во мисија да ги премисли.

14-јул-2016 13:45