background image

Хиршер за влакно го избегна дронот!

Австриецот Марсел Хиршер на слаломската трка во Мадона ди Кампилјо, за малку ќе беше удрен од дронот, користен во ТВ преносот. Дронот падна на два метри од Хиршер, со што беше избегната трагедија.

22-дек-2015 22:50