background image

„Бунарот“ на Џордан ги изнасмеа неговите соиграчи

Селекцијата на САД е најголем фаворит за златото на ОИ во Рио, а во подготвителниот меч очекувано ја декласира и Кина.Сепак во центарот на вниманието беше Деандре Џордан, кој секогаш се мачи со слободните фрлања. Реакцијата на неговите соиграчи на клупа е прајслес.

26-јул-2016 10:00