background image

По Шекил со НБА ќе владее Шариф

Шекил О`Нил посветува доста од времето за да го тренира својот син Шариф, кој според предиспозициите има реални шанси да воспостави доминација во НБА исто како и неговиот татко.

14-јул-2016 10:15