background image

Најдобриот забивач на мали кошеви

Џејк „тортата“ е тотално неталентиран за кошарка, но поради неговата необична навика да забива на ниско поставени кошеви, тој има повеќе од 75 илјади следачи на социјалните мрежи.

13-јул-2016 8:52