background image

Синот на Бекам положи за кола и доби „ѕвер“

Синот на Дејвид Бекам, Бруклин е вистински среќник што за татко има таква легенда на светскиот фудбал. Бруклин само што го положи возачкиот испит и доби автомобил. И тоа не некоја просечна кола туку вистинска „машина“.

29-авг-2016 16:00