background image

Тешка повреда на голманот на Нови Пазар

Фудбалерот на Црвена звезда, Предраг Сикимиќ е исклучен на мечот против Нови Пазар откако жестоко стартуваше над домашниот голман Живковиќ.Сикимиќ со невнимателен старт му нанесе тешка повреда на несреќниот голман кој заврши во болница каде му се констатирани повеќекратна скршеница на јагодичната коска и фрактура на носот.
 

29-авг-2016 13:00