background image

Жонглерите од Јуве

Пјаниќ, Дибала, Хернанес и компанија направија шоу пред камерите на клупската телевизија откако жонглираа со топче за тенис, а потоа и со она за пинг понг. Кој знае, знае...

26-јул-2016 13:00