background image

Кога на свадба ќе ви улета Балотели

Со Марио Балотели никогаш не е досадно и секојдневно може да се прочита некоја занимливост за него.Додека одел по улицата во близина на еден хотел во Ливерпул, младенците кои тој ден требале да се венчаат го повикале Италијанецот да им се приклучи на кратко.

Балотели ја прифатил поканата и им го разубавел најважниот ден на младенците. Супер Марио бил облечен во свој стил, па затоа фотографиите добија една нова димензија.

26-јул-2016 12:00