background image

Неуспешна копија на Суарез и Меси

Перуанските екипи на Алијанца Атлетико и Спорт Хуанкајо одиграа без голови, а за тоа најмногу се виновни играчите на Атлетико кои се обидоа да го ископираат пеналот кој го изведоа Меси и Суарез пред неколку месеци.

26-јул-2016 11:00