background image

Клајн има порно видео на интернет

Натаниел Клајн е снимен во 2014 година како води љубов со девојката во својот дом. Сето тоа го снимал неговиот пријател.Некако тоа видео се појавило на интернет, а Клајн пријавил во полиција.

Десниот бек на Ливерпул смета дека неговата репутација ќе биде нарушена со ова видео кое се појавило на интернет, иако напоменува дека ништо лошо не направил затоа што тогаш бил без постојан партнер.

Покрај тоа неименуван извор на англиските медиуми им истакна дека Клајн нема идеја кој би сакал вака да го намести.
Полицијата во Ливерпул го истражува случајот.
 

25-јул-2016 15:00