background image

Тунелот на Сент Паули како од хорор филм

Германскиот второлигаш Сент Паули е во центарот на вниманието заради новиот дизајн на тунелот кој води до теренот.Веќе почнаа коментари како ова потсетува на место од хорор филмовите, а не на фудбалски терен. Во секој случај на противничките играчи нема да им биде ни малку сеедно при излегување на теренот.

25-јул-2016 14:00