background image

Најубавиот гол во кариерата на Аршавин

Иако е на залезот од кариерата, 35-годишниот Андреј Аршавин покажа дека се уште поседува огромен квалитет. Во победата на Каират над Тараз од 3:1 Аршавин постигна вистинско ремек дело. Пета, дриблинг и на крај лоб.

25-јул-2016 11:00