background image

Добитници на гратиси за Кино Милениум 13.07.2016 Денешни добитници на билети за Кино Милениум се: 

Елена Богоевска - 17:30, Ден на независноста (2 билета)

Јасна Пановска - 20:00, Легендата за Тарзан (2 билета)

Дејан Петковски - 22:00, Тајната служба (2 билета) 

Добитниците ги подигнуваат билетите од билетарницата на киното, со лична карта, пред почеток на проекциите.

 

13-јул-2016 14:12