background image

Добитници на гратиси за Кино Милениум 11.07.2016 Денешни добитници на билети за Кино Милениум се: 

Игор Наумоски - 17:30, Ден на независноста (2 билета)

Снежана Николова - 20:00, Легендата за Тарзан (2 билета)

Иванка Среброва - 22:00, Тајна служба (2 билета) 

Добитниците ги подигнуваат билетите од билетарницата на киното, со документ за лична идентификација. 

 

11-јул-2016 14:29