background image

Доби топка каде најмногу боли

Фудбалерот на Херта Берлин, Мичел Веизер нема по добро да го памети мечот против Фрајбург.Во 63. минута настрада машкоста на младиот фудбалер откако Игњовски од близина со сета сила го погоди во меѓуножјето.
 29-авг-2016 15:00


Поврзани содржини