background image

Болт не престанува да се журка

Златните медали во Рио, Јусеин Болт веќе со денови ги слави.Откако својата девојка ја измами со бразилска студентка, најбрзиот човек на светот беше „фатен“ во Лондон со повеќе од десет девојки во чие друштво се забавувал до пет часот наутро.

Спринтерот од Јамајка со женското друштво вечерал во луксузен ресторан за потоа со девојките да замине во ноќен клуб каде играле до зори. Болт вечерта искеширал 14.000 евра.29-авг-2016 14:00


Поврзани содржини