background image

Сноуден во краток филм

Најпознатиот американси дисидент, „свиркач“ и борец за човекови права Едвард Сноуден, настапи во краток филм каде ја објасни својата борба со американската администрација. Режијата на филмот е на познатиот актер Џозеф Гордон-Левит.25-авг-2016 8:45