background image

„Ред Хот“ Коко

Горилата Коко се обиде да отсвири нешто на басот на гитаристот на славната група Ред Хот Чили Пеперс, Фли. По една минута чудење, се чини како Коко да фати еден риф?22-авг-2016 9:15