background image

Малку необично сместување

Најчудните сместувања што може да се рентаат преку Airbnb. Чудни, ама одлични.

Соба во меур
Луксузна варијанта на спиење во шатор. Конструкцијата заштитува од сите временски неприлики, а овозможува и совршен поглед на ѕвездено небо.
Ноќевање - 171 долар


Куќа со огледала
Куќата се наоѓа во Питсбург и е обложена со бројни огледала, како и уметнички дела.
Ноќевање - 165 долари


Куќа од бамбус
Се наоѓа на Бали и е направена исклучиво од бамбус.
Ноќевање - 254 долари


Куќа на стебло
Според анкета на Airbnb, оваа куќа во Атланта е прогласена за најпосакувано место за одмор. Иако се нуди само една соба и еден кревет, гостите ги навраќа во детството кои без размислување плаќаат по 432 долари од ноќевање.повеќе

 18-јул-2016 18:00