background image

Зголемено пребарувањето на Покемон порно

Интернет правило број 34 јасно вели дека ако нешто не ви текнува, некој веќе направил порно од тоа. Тоа важи и за Покемон.


Покемон Го стана најпопуларната игра на платформите на Андроид и ИОС, а истиот тренд придонесе огромен број на интернет корисници да пребаруваат порно тематика инспирирана со ликовите од популарниот анимиран филм.

Од Порнхаб известија дека на 11-ти јули, само пет дена по лансирањето на Покемон Го, пребарувањето на адекватната порно содржина пораснала за 136%. Прецизната статистика на Порнхаб вели дека 62% од пребарувачите се мажи, најголемиот дел од нив на возраст од 18 до 24 години.

На овој сервис, но и буквално по целиот интернет можат да се пронајдат секакви перверзии за Покемон, како и за секој друг цртан филм, филм или што и да е.


13-јул-2016 16:00